activiteiten

Er worden verschillende gratis activiteiten en workshops bij de deelnemende bedrijven georganiseerd. Kijk in de lijst hiernaast welke activiteiten er te doen zijn per bedrijf.

Heb je altijd al eens willen abseilen van de Watertoren? Ook dat kan gratis op zaterdag 21 mei!

Er staan diverse foodtrucks op het terrein met o.a. koffie/thee/broodjes, pizza, patat/snacks, ijs en stroopwafels (tegen betaling). Klik op onderstaande logo’s voor meer informatie:

  

     

 

 

In de middag is er opzwepende muziek van de Latin Culture Brassband.

Haal een stempelkaart bij één van de deelnemende bedrijven en zorg dat jij deze vol krijgt. Lever deze volle kaart in bij één van de deelnemende bedrijven en maak kans op prachtige prijzen!

Voor kinderen is er een knutselplaatactie. Je kunt de knutselplaat downloaden en printen op deze site (zie het tabje ‘prijzen‘).  Ook kun je de knutselplaat vooraf én tijdens de open dag ophalen bij DINK (Watertoren 50, Dirksland). Bij DINK is tijdens de open dag een ruimte ingericht waar je kunt komen knutselen. Maak een zo mooi mogelijke creatie, lever deze in bij één van de deelnemende bedrijven (tijdens de open dag) en maak kans op prachtige prijzen!

Autobedrijf Flakkee

Bij Autobedrijf Flakkee kunt u proefritten maken met verschillende demo auto’s. U krijgt uitleg over o.a. het fantastische Hybride systeem van Toyota. Ook kunt u een kijkje nemen in de werkplaats: hoe gaat het daar allemaal in zijn werk? Zij vertellen u graag over het complete werktraject; van een auto verkopen tot de afdeling after sales. En natuurlijk een stukje beleving van Toyota in de showroom!

 

Autoglasservice Flakkee / Nout Classic Cars

Autoglasservice Flakkee & Nout Classic Cars zorgen voor een heuse F1 Simrace Trailer! In deze race simulator race je met meerdere coureurs tegelijk over de mooiste circuits ter wereld.

Avilo stikstof en persluchtsystemen

Kom langs bij Avilo en lanceer je zelfgemaakte raket!

Knutsel van papier je eigen raket, wanneer deze klaar is mag je die zelf de lucht in schieten vanaf het lanceerplatform met behulp van perslucht. Hoe hoog denk je dat jouw raket komt?

 

AxxiAuto

info volgt

 

Camino Sfeerverwarming

Kom naar Camino en rooster je eigen marshmallow in één van de kachels. Dat wordt smullen! Ook staat er een vrolijk springkussen voor de jongere bezoekers.

      

DINK

Bij DINK is een gezellige ruimte waar jij een knutselplaat kunt maken/tekenen. Lever deze in bij één van de deelnemende bedrijven en je maakt kans op prachtige prijzen!

  

Grinwis Totaal Deuren

Bij Grinwis Totaal Deuren kun je o.a. een computer gestuurde freesmachine aanschouwen. Deze zal de gehele dag bewerkingen laten zien.

     

Happy Music

Bij Happy Music is het altijd feest. Neem extra kleding mee want hier vindt een schuimparty plaats! Tevens kun jij je dj-skills laten zien tijdens de dj workshop.

   

Herweijer TuinTechniek

Bij Herweijer Tuintechniek is er veel te beleven tijdens de open dag! Zo worden er presentaties gegeven over de nieuwste trends in de tuin, kunt u de compleet vernieuwde en uitgebreide showtuin bewonderen en zijn er veel aanbiedingen en koopjes voor u.

Daarnaast kunnen de jeugdige bezoekers een behendigheidstest doen op de minikraan, kunnen zij een gratis insectenhotel maken en kunnen zij een rondrit maken over het bedrijventerrein in een trekker met aanhanger (max. 22 km. per uur).

  

IC-Automatisering

Bij IC-Automatisering kun je deze dag terecht voor het assembleren van PC’s en interactief gebruik van touch-screens door middel van spelletjes. Bekijk daarnaast bedrijventerrein de Watertoren vanuit de lucht met drone-beelden welke live op groot scherm worden getoond. 

  

JKE Heftrucks

info volgt nog

  

Leo's Autoservice

Bij Leo’s Autoservice staan prachtige, coole ‘getunede’ auto’s. 

  

Outdoor Westvoorne

Outdoor Westvoorne organiseert deze dag het (gratis) abseilen van de watertoren. Heb jij altijd aleens willen afdalen van de watertoren? Grijp dan nu je kans!

Tevens zorgt Outdoor Westvoorne voor een springkussen en een heuse stormbaan.

 

  

VDL TBP Electronics

Neem een kijkje in de wereld van elektronica. Bij VDL TBP Electronics kun je je eigen printplaat-gadget solderen, deze mag je uiteraard mee naar huis nemen. Tevens zijn er demonstraties in de centrale hal van 3d-printen en EBST (Extended Boundary Scan Test) & is er een sollicitatiebalie. Ook buiten op ons terrein zijn er leuke activiteiten te doen. Neem in ieder geval een setje droge kleding en schoenen mee!

           

       

     

Technieksucces

Het team van Technieksucces is aanwezig tijdens de open dag. Je vindt hen in het pand van tbp electronics. Zij tonen de programmeersets van LEGO Mindstorms. Hiermee leer je een robot programmeren waardoor hij opdrachten uit gaat voeren zoals lopen, praten en denken www.technieksucces.nl